Wiewijzijn-banner

Stichting Werk op Maat zet zich in voor werk, educatie en steun voor iedereen.

Stichting Werk op Maat is opgericht in 1988 en heeft in de afgelopen decennia ruime kennis en ervaring opgedaan in het ondersteunen van mensen op verschillende terreinen:

• Arbeidsmatige dagbesteding
  • Arbeidstraining
  • Reizen met het openbaar vervoer
  • Vrijwilligerswerk

Onze boodschap is: ‘Meetellen, samen doen’. Wij vinden dat iedereen mee moet kunnen doen. Iedereen kan een bijdrage leveren. Iedereen telt mee.

De medewerkers van Werk op Maat zetten zich daarom in voor alle mensen van 15 – 80 jaar die graag mee willen doen in het maatschappelijke leven (via bijvoorbeeld werk, scholing, vrijwilligerswerk of dagbesteding).

Klussendienst
over-ons2

Werk op Maat is een stichting zonder winstoogmerk. We zijn een stabiel en vakbekwaam team van negen beroepskrachten. We zijn praktisch ingesteld en we lopen daarbij niet altijd over gebaande paden. Het belang en het doel van de deelnemer staan centraal. Daarbij kijken we naast werk ook naar alle andere levensgebieden.

Nieuwsgierig geworden? Download hier ons meest recente jaarverslag (pdf).

Hiervoor zet Stichting Werk Op Maat zich in

Deelnemers

Verwijzers

Ambassadeurs

Geïnteresseerd? Meld je aan als deelnemer of verwijzer!