Jaarlijks wordt er in de landelijke ‘Week tegen eenzaamheid’ een programma gemaakt. Dit jaar is dat van 30 september t/m 7 oktober.  Op diverse plaatsen in gemeente Het Hogeland worden verschillende activiteiten aangeboden. Dit zijn bijna allemaal activiteiten die er het hele jaar door zijn, maar nu extra onder de aandacht worden gebracht. Er doen circa 25 partijen mee aan de Week tegen eenzaamheid. Zo kunnen inwoners meedoen aan een gratis training ‘Hoe kom ik in verbinding met anderen’. Maar er worden ook tal van koffieochtenden, mogelijkheden om samen te eten en te wandelen, spelletjes doen, knutselen en een lezing georganiseerd. Het is een leuk en gevarieerd programma door de hele gemeente Het Hogeland.
En hoe moeilijk het voor sommigen ook zal zijn, we willen iedereen die kampt met gevoelens van eenzaamheid van harte uitnodigen om mee te doen aan deze activiteiten. Waarom? Omdat we ieder mens waardevol vinden! Misschien ken jij mensen die zich eenzaam voelen?  Kom dan gezellig samen, want dat mag natuurlijk ook!

Klik hier voor het volledige programma een tegen eenzaamheid 2021  en kijk ook eens op Facebook Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland.  Je kunt het programma ook telefonisch opvragen via telefoonnummer 0595-433245. Daar kun je ook terecht met vragen of als je over dit onderwerp in gesprek wilt.

Deel dit bericht via: