Op 23 mei vond er in vervolg op de vorige bijeenkomst hebben we wederom om tafel gezeten over het programma in de week van donderdag 26 september t/m woensdag 2 oktober 2024.

We hebben samen een mooie visie omschreven voor deze samenwerking:

“Wij zijn er als collectieve vuist niet om eenzaamheid te bestrijden, maar om bij te dragen aan een omgeving waarin verbondenheid gevonden en gevoeld kan worden.
Door bestaande en nieuwe initiatieven creëren we vind- en broedplaatsen voor nieuw, bestaand en hervonden contact. 
Initiatieven als alternatief voor stilte en afwezigheid als ook initiatieven voor vragen, verzoeken en verlangens. Dit vanuit het vertrouwen dat er altijd iemand anders is die je kan horen, begrijpen of het met je kan delen”. 

Het thema ‘De langste tafel’ zal als rode draad door deze week lopen. Aan die ‘tafels’ kan van alles worden georganiseerd. Van koffie drinken, spelletjes doen, een thema bespreken, een workshop en samen eten, tot een verzamelpunt van waaruit een activiteit wordt georganiseerd. Als het maar gaat om de ontmoeting en verbinding en dan bij voorkeur met een structureel karakter. We komen uiteindelijk tot een collectief weekprogramma die we onder de aandacht zullen brengen.

Heb je ideeën of wil je meedoen? Neem dan contact met ons op!

Deel dit bericht via: