We kijken terug op een geslaagde 2e hands kleding- en speelgoedbeurs. Wat hebben we het getroffen met het weer! Stralend zonnetje, geen wind en een aangename temperatuur. Gezien het weer op dit moment, heeft gewoon zo moeten zijn. We bedanken alle  gulle gevers voor het speelgoed en de kleding. Maar natuurlijk ook de bezoekers van onze beurs! We hebben meer dan €280,- opgehaald. De teller staat op een totaal van €1300,- het volledige bedrag komt ten goede aan Spieren voor Spieren.

Na afloop is het resterende speelgoed naar Speelgoedbank Sam gebracht. Op vrijdag heeft een vrijwilliger van Kledingbank Máxima de resterende kleding opgehaald. Ook hiermee hopen we weer veel mensen blij te kunnen maken. We zijn trots op alle deelnemers van Werk op Maat die zich ingezet hebben tijdens de voorbereidingen en de beurs zelf. Toppers zijn het!

Tot volgend jaar Pasen voert Werk op Maat actie voor Spieren voor Spieren. Houd onze website in de gaten, want er volgen nog meer leuke acties: stichtingwerkopmaat.nl.

Deel dit bericht via: