Heb je de energietoeslag 2022 gekregen? Dan kun je ook gebruik maken van extra regelingen om te besparen op energie. Zoals de kadokaart, advies van de Energiecoach en hulp van de Klussendienst van Werk op Maat. Je hebt hierover een brief van de gemeente gekregen. Of je krijgt deze nog uiterlijk in feburari 2023.

Kadokaart

Daarmee kies je zelf waaraan je het bedrag besteedt. Bijvoorbeeld een zuiniger koelkast of wasmachine (maximaal 450 euro). Of energiebesparende producten zoals radiatorfolie, tochtstrippen en ledverlichting (maximaal 200 euro). In de brief die je van de gemeente hebt gekregen staat hoe je de kadokaart aanvraagt. Wij bieden de kadokaart in samenwerking met het Energieloket aan. Heb je vragen over de kadokaart? Bel of mail naar:

Gratis advies over energiezuiniger wonen

Graag weten hoe je nog energiezuiniger kunt leven? Of wat je het beste kunt kopen met de kadokaart om zo veel mogelijk energie te besparen? De Energiecoach komt gratis en vrijblijvend bij je thuis. Neem contact op met:

Gratis hulp bij aanbrengen energiebesparende producten

Lukt het niet om de energiebesparende klussen zelf uit te voeren? Bel of mail voor hulp naar Klus & Dienst. Een medewerker helpt je dan bij het aanbrengen van bijvoorbeeld tochtstrippen of raam- en radiatorfolie.

Wie kan het aanvragen?

  • Kadokaart en gratis hulp van Klus & Dienst:¬†alleen voor inwoners die de energietoeslag 2022 hebben gekregen. Heb je de brief van de gemeente met alle info over deze regelingen gekregen? Dan kun je hier meteen gebruik van maken.
  • Gratis advies van de Energiecoach: voor iedereen. Ook als je niet in aanmerking kwam voor de energietoeslag. Kijk voor meer informatie en tips voor energiebesparing ook op regionaalenergieloket.nl/het-hogeland.
Deel dit bericht via: