We kregen van onze deelnemers Robbie dit prachtige succesverhaal opgestuurd.  Hij vertelt welke rol Werk op Maat heeft gespeeld in zijn traject richting een betaalde baan.

Ik heb autisme en ben bij Werk op Maat begonnen, omdat ik zonder afgeronde opleiding thuis zat. Doormiddel van de dagbesteding bij de Klus &Dienst heb ik met hulp van Werk op Maat geleerd hoe het is om een ritme aan te houden en heb ik plezier gevonden in de groenvoorziening. Zo heb ik ook mijn bosmaaier certificaat en VCA diploma bij Werk op Maat kunnen halen en heb ik nu, in 2022, kunnen beginnen aan een omscholing voor hovenierswerk bij het uitzendbureau Actief Techniek. Zonder de hulp bij Werk op Maat was me dit niet gelukt.”

Robbie, we wensen je heel veel succes in je nieuwe baan. Je kan enorm trots zijn op wat je hebt bereikt!

 

Robbie in actie op zijn nieuwe werkplek

Deel dit bericht via: