wie-zij-wij-banner

Natasha

Natasha is vanuit het praktijkonderwijs in Winsum bij Werk op Maat gekomen. Bij Werk op Maat is ze enorm gegroeid. Van stil, verlegen en onzeker naar een vrouw met zelfvertrouwen die voor zichzelf opkomt.

"Naast dat ik verschillende gerechten leer maken, heb ik veel leuke collega’s leren kennen.”

Natasha is in 2011 begonnen op de inpakafdeling. Ze werkt er negen dagdelen per week, van maandag t/m vrijdag. Ze was stil, verlegen en onzeker. Op de inpakafdeling deed ze vooral productiewerk: “Ik vond dit werk niet zo leuk om te doen, omdat het veel hetzelfde werk is en je veel zit. Vervolgens heb ik een kijkje genomen in de civiele dienst. Hier was ik al gauw op mijn plek. In de civiele dienst verzorg ik de koffie en thee en samen met mijn collega’s de lunch. Schoonmaken hoort er ook bij. Naast dat ik verschillende gerechten leer maken, heb ik veel leuke collega’s leren kennen.”

"Ik heb geleerd om voor mijzelf op te komen en mijn zelfvertrouwen is vergroot.”

Naast werkervaring opdoen, helpt Werk op Maat Natasha ook op andere terreinen: “Ik heb hulp gekregen om mijn zelfvertrouwen te vergroten. Nu krijg ik hulp bij het op orde brengen van mijn financiën. Vanaf 2018 werk ik een aantal dagdelen achter de balie van Werk op Maat. Ik neem hier de telefoon op. Hierdoor ben ik er achter gekomen dat ik graag een opleiding wil gaan doen om receptioniste te worden. Ondanks dat ik moeilijk kan leren, kan ik mij toch met wat hulp ontwikkelen. Ik heb geleerd om voor mijzelf op te komen en mijn zelfvertrouwen is vergroot.”

Natasha