wie-zij-wij-banner

José

Werk op Maat werkt nauw samen met GGZ-instelling Molendrift. Iedere week bezoekt een psycholoog van Molendrift de locatie van Werk op maat. José is een van de deelnemers die daarvan gebruikt maakt. En het resultaat is uitstekend.

José zocht al 26 jaar naar de juiste vorm van hulp. Hulp die bij haar past: “Ik ben nu 44 en werk sinds twee jaar bij Werk op Maat. Ik hoorde dat er veel mensen werden doorverwezen naar Molendrift. Ik heb hierover veel gesprekken gehad met mijn werkbegeleider Dirk Jan en met Irma. Ik vond het erg lastig, maar wilde het wel proberen.”

"Sinds vorig jaar heb ik therapie en met hele goede resultaten."

Voor José is het echt een stok achter de deur: “Het voordeel was dat Gertine van Molendrift op het werk komt en ik er dus niet voor weg kon lopen. Sinds vorig jaar heb ik therapie en met hele goede resultaten. Ik verheug me zelfs op de gesprekken. Mijn trauma’s heb ik een plek gegeven en ik leer goede keuzes te maken. Ik leer voor mezelf op te komen en een gesprek aan te gaan zonder boos te worden.”

"Ik ben supertrots op mijzelf dat ik dit bereikt heb."

Het resultaat is zo goed, dat ze had gewild dat ze de therapie 26 jaar eerder had gehad. Maar ze is blij dat ze het nu is aangegaan: “Het gaat zo goed dat ik nu aan het afbouwen ben. Ik ben supertrots op mijzelf dat ik dit bereikt heb met hulp van Molendrift en Werk op Maat.”

Jose-2