wie-zij-wij-banner

Bekijk hieronder de ervaringsverhalen van onze deelnemers en werkbegeleiders

Rudy

Rudy is een intelligente vrouw van 56. Ze heeft het Atheneum en de kunstacademie gedaan. Ze is al in 1992 bij ons gestart en één van de deelnemers die al jaren bij Werk op Maat werkt. Ze is erg tevreden met haar stek bij Werk op Maat.

Lees verder

Marjolein

Marjolein is een jonge alleenstaande moeder met de ziekte van ménière. Dit houdt in dat ze vaak duizelig is, slecht hoort en last heeft van oorsuizen. Langzamerhand leert ze bij Werk op Maat omgaan met haar ziekte.

Lees verder

Famba

Eén van onze deelnemers, Famba, is in 2021 gestart met een reguliere baan als verkeersregelaar. Hij en wij zijn heel blij met deze nieuwe stap. Het is een mooi resultaat van zijn traject bij Werk op Maat dat in 2014 startte.

Lees verder

José

Werk op Maat werkt nauw samen met GGZ-instelling Molendrift. Iedere week bezoekt een psycholoog van Molendrift de locatie van Werk op maat. José is een van de deelnemers die daarvan gebruikt maakt. En het resultaat is uitstekend.

Lees verder

Jan Lucas

Jan Lucas is al meer dan 11 jaar werkbegeleider op de metaal- en fietsafdeling Bij Werk op Maat. Hij vindt het belangrijk dat deelnemers een veilige, leuke en leerzame werkplek hebben.

Lees verder

Natasha

Natasha is vanuit het praktijkonderwijs in Winsum bij Werk op Maat gekomen. Bij Werk op Maat is ze enorm gegroeid. Van stil, verlegen en onzeker naar een vrouw met zelfvertrouwen die voor zichzelf opkomt.

Lees verder

Lain

Na acht jaar thuis zitten, wilde Lain weer actief worden. Zij is daarom in september 2018 bij Werk op Maat gestart. Ze wil onderzoeken hoeveel uur zij kan werken naast de zorg voor haar kinderen. Ook wil ze kijken naar haar mogelijkheden in voor regulier werk of een opleiding.

Lees verder

Cor

Cor heeft een spierziekte, waardoor hij langzamerhand steeds minder kan. Bij Werk op Maat zoeken we telkens naar mogelijkheden voor Cor om aan het werk te blijven. Want thuis zitten is voor Cor echt geen optie.

Lees verder