Het voordeel van metaal is dat het duurzaam is, zowel in het maken als in gebruik. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Door alle seizoenen heen maken we producten voor thuis en op het werk. Welkom op onze metaalafdeling!

Tweedehands (kinder)fietsen uitgifte en reparatie 

Wat gebeurt er allemaal op deze afdeling? Dankzij Wim en de deelnemers worden tweedehands (kinder)fietsen opgeknapt en in bruikleen gegeven aan gezinnen met een laag budget. Deze fietsen worden ingezameld door ANWB en via het project Stichting Leergeld voor een jaar uitgegeven.

Wanneer deze fietsen gerepareerd moeten worden, kunnen ze ook bij Werk op Maat terecht. Kinderen tot en met 18 jaar mogen één keer terugkomen voor een grotere fiets.

Ambacht

Maar dat is lang niet alles. Naast werken met metaal kunnen deelnemers ook leren lassen. En dat komt weer goed van pas bij het maken van producten.
Wist je dat Fietsenverhuur Schiermonnikoog fan is van de fietsenstallingen die hier worden gemaakt? Na de eerste afname plaatsten ze nogmaals dezelfde bestelling.

Maar ook bloemrekken (wellicht herken je het theeboeket dat op onze inpakafdeling is gemaakt), voetvegers, en standaards voor mobiele telefoons worden hier gemaakt.

 

Heb je een idee voor een product wat we voor jou kunnen maken? Neem dan contact met ons op, dan gaan we voor je aan de slag!

Deel dit bericht via: