Wist je dat…

Er bij Werk op Maat dagelijks hard gewerkt wordt om bestellingen in te pakken? Maak kennis met de inpakafdeling en kom de interessantste projecten tegen! De deelnemers werken ontzettend snel, en er is ruimte voor nieuw verpakkingswerk.

Op de inpakafdeling komt veel meer bij kijken dan je zou denken. Naast inpakken vindt er ook kwaliteitscontrole plaats. Producten die moeten worden ingepakt worden met uiterste precisie gecontroleerd op beschadigingen. Werk op Maat heeft niet voor niets een hoge reputatie en die willen we graag behouden! De inpakafdeling is een werkplek waar kwantiteit en kwaliteit goed samengaan.

Wat wordt er dan ingepakt?

Voor het bedrijf ‘Arft’ worden er bijvoorbeeld waterbestendige batterijbeschermers in doosjes ingepakt. Tegelijkertijd zijn ze ook hard bezig om de deadline van theeboeketten te halen. Deze boeketten worden eerst naar de leverancier in Winsum gebracht, voordat ze door heel Nederland worden verspreid.

Dit zijn zoals je wellicht begrijpt zelfs een paar voorbeelden van de projecten die Werk op Maat ontvangt van organisaties. Vrijwilligerswaarderingen, kerstpakketten, noem het op, en de deelnemers zitten voor je klaar om aan de slag te gaan. Ze werken bij Werk op Maat, maar werken zeker niet met mate. Alle lof voor deze harde werkers!

We zijn altijd op zoek naar nog meer werk! Heb je inpakwerk wat je graag uit handen wil geven? Neem dan contact met ons op, dan gaan we voor je aan de slag.

Deel dit bericht via: