Van Pasen 2022 tot Pasen 2023 voeren wij actie voor Spieren voor Spieren. Samen willen we zoveel mogelijk geld inzamelen voor dit goede doel. Inmiddels hebben we 21 boeken verkocht op onze online boekwinkel Cor’s boekwinkeltje en dit heeft tot dusver 181,- opgeleverd. Ook waren wij te vinden op een marktje in Verzorgingstehuis Hunsingoheerd Uithuizen. Hier verkochten we producten van onze houtafdeling (vogelhuisjes, kaasplankjes en plantenbakken) maar ook tasjes en sjaaltjes van ons atelier. Hier hebben we voor bijna €50,- aan spulletje verkocht en waren bezoekers zo attent om ook wat losse euro’s te doneren in de  Spieren voor Spieren collectebus. Onze metaalafdeling is een inzameling gestart van lege statiegeld flessen. Daarvoor hebben ze zelf een opvallend inleverpunt gemaakt die nu voor ons pand te vinden is. Iedereen is welkom om zijn/haar plastic statiegeld flessen in te lever.

Maar er staat nog meer in de planning. Op vrijdag 17 juni hebben we een eigen marktkraam op de jaarmarkt in Uithuizen. Ook hier verkopen we onze eigen gemaakte spullen van bijvoorbeeld onze houtafdeling, zoals prachtige houten plantenbakken en vogelvoederhuizen. We verkopen kralen vliegengordijnen die gemaakt zijn door deelnemers van onze inpak- montageafdeling.  Maar ook zelf opgekweekte plantenstekjes en prachtig gehaakte tassen van ons atelier. Het belooft prachtig weer te worden. Dus zoek vooral onze kraam op.

Op dinsdag 12 juli organiseren we een eigen boekenmarktje “Cor’s Boekenmarkt” van 13.00-16.00 uur.  Dit doen we op onze eigen locatie van Stichting Werk op Maat. Wil je zelf boeken doneren  voor de verkoop, dan kun je contact opnemen met Rianne Stevens op 06 57452059 of r.stevens@werkopmaat.info. Houd onze website in de gaten voor meer actie rondom Spieren voor Spieren, want we hebben nog veel meer plannen tot aan Pasen 2023.

 

Deel dit bericht via: