De eerste actie van Werk op Maat om geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren is een aardappelschilactie. Men kan geschilde aardappels bestellen bij de stichting tegen een minimale vergoeding van € 3,50 per portie (500 gram). Deze vergoeding komt ten goede van het goede doel die de stichting een jaar lang zal steunen.

De actie loopt van maandag 16 tot vrijdag 20 mei, maar u kunt uw bestelling nu al op werkdagen doorgeven.  Dit kun via telefoonnummer 0595-433245 of via balie@werkopmaat.info. Vermeld uw naam en telefoonnummer en geef duidelijk aan hoeveel porties u wilt bestellen en wanneer u het wilt komen ophalen. Neem zelf een pannetje mee, waarin u de geschilde aardappels kunt meenemen. Dit kan tot 16.30 uur aan de Industrieweg 7 in Uithuizen. Uw donaties kunt u ter plekke contant (in de collectebus) of met de pin betalen bij onze balie. Donaties zijn uiteraard welkom op banknummer NL75RABO 0363 6132 93  o.v.v. Aardappelactie Spieren voor Spieren.

Deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van Werk op Maat zitten klaar om de aardappelen te schillen. Samen voor Spieren voor Spieren!  April 2023 hopen we een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan dit goede doel.

Deel dit bericht via: