Op de houtafdeling bij stichting Werk op Maat worden veel mooie projecten gemaakt. We lieten al eerder de kast zien die voor een kantoorruimte bij Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland is ontworpen. Dat smaakte naar meer! Daarom nemen we jullie graag mee achter de schermen.

Tijdens een bezoek aan de houtafdeling komt men ogen tekort. Van borrelplanken, tot vogelhokken die naar Wildlands in Emmen gaan. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het wordt gemaakt door onze vakmensen (denk aan houten bloembakken, hindernissen, banken, (nest)kasten, en wat voor aanvragen er ook maar binnenkomen).

De houtafdeling werkt als een geoliede machine. Het hout wordt verwerkt tot alledaagse producten, om vervolgens beschilderd te worden. En dan is het klaar voor de verkoop!  Het tuinseizoen komt er weer aan, dus een extra bloempot of een bank op die ene zonnige plek in je tuin is de investering zeker waard. De houtafdeling staat dan ook klaar voor je om jouw bestelling aan te nemen.

 

Lijkt het je leuk om bij ons op de houtafdeling aan de slag te gaan? Dat kan! Neem contact met ons op, zodat we snel kunnen kennismaken.

Deel dit bericht via: