Veur mekoar

Het netwerk voor de informele zorg in gemeente Het Hogeland, waar hulpvragen en
hulpdiensten bij elkaar worden gebracht. In goede samenwerking met vele vrijwilligersorganisaties en met vrijwilligers streven we naar een passende oplossing op uiteenlopende vragen. Voorbeelden daarvan zijn dat iemand een kookmaatje zoekt of iemand die een dementerende mevrouw gezelschap houdt, terwijl meneer een uurtje bij de kleinkinderen bij het voetbal gaat kijken.

Het uitgangspunt is dat iedereen iets voor een ander kan betekenen. Het streven is dat mensen door ‘Veur mekoar!’ hun persoonlijke netwerk vergroten en daarmee langer zelfredzaam blijven.
Heb je een hulpvraag of wil je helpen? Je kunt mailen naar veurmekoar@gmail.com of bellen naar onze balie en vragen naar één van de medewerkers van het project “Veur Mekoar”

Momenteel werken we er bij Stichting Werk op Maat aan om het platform van Veur Mekoar in te zetten tijdens de coronacrisis:

klik hier voor meer informatie: Coronacrisis en Veur Mekoar