Mobiele koffiebar ‘Bellissimo il Caffè’

sfeerfoto in Appingedam

Een nieuw werkproject van stichting Werk op Maat is de mobiele koffiebar ‘Bellissimo il Caffè’. Deze prachtige en unieke mobiele koffiebar biedt een werkplek aan deelnemers buiten de deuren van de stichting. Op verschillende werknemersvaardigheden kan de deelnemer werkervaring opdoen, worden getraind of getest. Voorbeelden daarvan zijn dienstverlening, klantgerichtheid, representativiteit, communicatieve vaardigheden, sociale hygiëne, geldtransacties, piekbelasting, inkoop & planning en PR.

De mobiele koffiebar is door iedereen te boeken voor bijvoorbeeld feesten, braderieën, jaarbeurzen, markten, conferenties, congressen, vergaderingen.

Contact

Voor boekingen en informatie kunt u contact opnemen met Dirk Jan Middelberg. Hij is te bereiken op telefoonnummer 0595-433245 of via d.j.middelberg@werkopmaat.info